Loading...

Mérlegképes könyvelő képzés valódi távoktatással

Képzési helyszínek:

Baja, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Tatabánya, Tiszaújváros, Zalaegerszeg

A távoktatásos mérlegképes könyvelő képzésünk nem csak nevében távoktatásos, hanem valóban az.

Egy több év alatt kifejlesztett távoktatásos rendszer van mögötte, mely jelenleg egyedülálló az országban.

Mit jelent a Számvitel Navigátor és a PENTA UNIÓ távoktatásos mérlegképes könyvelő képzése?

  1. Élő online tanórák.
    Az órákról felvétel készül, így utólag is bármikor megnézhetők.
  2. A legfontosabb, a képzés gerince, lényege, a Számvitel Navigátor által készített több száz tanórányi videós tananyag, és az ehhez kapcsolódó több ezer oldalnyi kinyomtatható jegyzet (éppen ezért nálunk nem kell több tízezer Ft-ot tankönyvekre és példatárakra költeni mint máshol).
    Ezen felül rengeteg házi feladat az önálló gyakorlásra, természetesen mindenhez mellékelünk megoldást, vagy írásban, vagy videós magyarázattal.
    A tananyag éjjel-nappal elérhető, akkor tanulhatsz belőle, amikor Neked alkalmas, és annyiszor nézed meg az előadásokat, ahányszor szükségét érzed.
    A tananyag egy zárt felületen érhető el, ahol diákjaink bármikor kérdezhetnek és mi válaszolunk.
  3. Innováció díjas könyvelő applikáció
    A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Számvitel moduljának kifejlesztéséhez a Számvitel Navigátor nyújtotta a szakmai hátteret.
  4. Nagyon fontos, hogy a tanulásodat egy úgynevezett tanulási útmutatóval és egy tanulásmódszertani segédlettel is támogatjuk.

Erről egy részletes videó összefoglaló:

Hogyan kell elképzelni a videós tanórákat?

  • Miután beléptél a képzés zárt elektronikus felületére, kiválasztod a tanulni kívánt tantárgyat.
  • A kiválasztott tantárgyon belül megtalálod a központi dokumentumokat (ezek jellemzően példatárak, munkafüzetek és egyéb segédletek, melyeket ki kell nyomtatnod)
  • Miután ezeket kinyomtattad, lefelé haladva, sorba rendezve találod az oktató videóinkat (lesznek olyan videók, melyekhez plusz segédanyagokat is találsz, ezeket is ki kell nyomtatnod).
  • A videókon a tanár monitorját látod, ahol vagy Word-ben, vagy Excel-ben, vagy Ppt-ben, vagy valamilyen más alkalmazásban magyaráz és oldja meg a feladatot. Hogy személyesebbé tegyük, a képernyő jobb alsó sarkában a oktatót is látod. A videók természetesen kitehetők teljes képernyőre is. Ha pedig valami nem teljesen világos, akkor a videó mellett felteheted a kérdésedet, amit megválaszolunk.

Egészen pontosan így néz ki egy részlet a tanórából. (Ha nincs előképzettséged, ne ijedj meg, hogy nem érted, hogy miről beszélek, ez már egy haladó szintű lecke. Mire eljutsz idáig, teljesen világos lesz):

Egyedülálló 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ne kockáztass! Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel, a befizetett díjat kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Miért vállaljuk ezt az egyedülálló garanciát?
Mert biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk!

Árakhoz, indulási időpontokhoz kattints ide!

A vállalkozási mérlegképes képzés megkezdésének feltétele

Érettségi vizsga, szakmai előképzettség nem szükséges

Mi az a Számvitel Navigátor?

Magyarország legnépszerűbb számviteloktató portálja, naponta több ezer diák és gyakorló szakember tanul a tananyagainkból.

Nézd meg a bemutatkozó filmünket!

Vélemények a távoktatásos tananyagainkról és képzésünkről

 

Árakhoz, indulási időpontokhoz kattints ide!

 

 

Árakhoz, indulási időpontokhoz kattints ide!

 

Ha bármilyen kérdésed van, hagyj üzenetet lejjebb, szívesen válaszolunk!

Ha hasznosnak tartod, nyomd meg a “tetszik” gombot :)