Loading...

Nagy Machinátor könyvelő program telepítése

Az eddigi bejegyzéseimből megismerhettél számos számlaképet. Hasznos információkat olvashattál az egyes számlák tulajdonságairól, kontírozási praktikákról. A későbbiekben még visszatérünk ezekhez a témakörökhöz, de ahhoz, hogy gyakorlati tudást szerezzél gépi könyvelésből, ideje elkezdened könyvelő programon könyvelni.
A piacon számos szoftvergyártó kínálja könyvelő programját. Emlékszem, amikor kezdő mérlegképes tanoncként heteken át kerestem azt a könyvelő programot, amely leginkább elősegíti gépi könyvelés ismereteimnek az elsajátítását. Ha te is hasonló cipőben jársz, mint én anno, akkor van egy jó hírem a számodra. Nem kell tovább keresned, találtam 3 ilyen programot.
Az egyik a Nagy Machinátor könyvelőprogram. A program telepítéséhez készítettem egy videót. Javaslom, nézd meg legalább kétszer, majd a videóban látható lépéseket követve telepítsd a Nagy Machinátor könyvelő program DEMO változatát a gépedre.
Tipp: Ha gyors géped és internet-kapcsolatod van, akkor a videó jobb alsó sarkában lévő jelzésre kattintva teljes képernyő nézetben, nagy felbontásban nézheted a filmet.

Elsőként azért ajánlom gyakorlásra ezt a programot, mert:

1. Viszonylag alacsony a számítógép erőforrásigénye, tehát lassabb gépeken is gyorsan fut.
2. Minden modul (vevő, szállító, bank, pénztár, bér, tárgyi eszköz, stb) benne van, amire egy kezdő könyvelőnek szüksége lehet gépi könyvelés tanulásakor.
3. Az alap modulok kezelése egyszerű.
4. Ez az egyedüli program, ami DEMO verzióban is modulonként 100 könyvelési tételt engedélyez, ami egy tekintélyes anyag lekönyveléséhez is elegendő.
Telepítést követően mindenképp indítsd el a programot és kezdj el ismerkedni az egyes modulokkal. Jó tanulást kívánok.
(Balog Attila írása)
Ha tetszik a bejegyzés nyomd meg a TETSZIK (magyarul: lájk) gombot!